کَباب یکی از معروف‌ترین و محبوبترین غذاهای مورد علاقه مردم خاورمیانه، به‌خصوص ایران و قفقاز است. در تهیه و پخت بیشتر کباب‌ها از گوشت قرمز بریده یا چرخ شده بره، گوسفند، گاو و یا گوساله استفاده می‌شود. همچنین در مراحل تهیه اکثر کباب‌ها از پیاز و ادویه‌جات استفاده زیادی می‌شود.و حتی گاه از سبزیجات تازه یا سبزیجات خشک معطر استفاده می شود. نوعی از آنچه در ایران با نام کباب چنجه نامیده می‌شود نیز در کشورهای غربی با نام شیش‌کباب شناخته شده و معروف است. همچنین آنچه در ایران با نام کباب کوبیده معروف است در قفقاز به نام کلی کباب یا در برخی نقاط به نام لوله‌کباب شناخته می‌شود. کباب دنده کرمانشاهی یکی از بهترین کباب های ایران است و خیلی خوشمزه است۰

 


خوشمزه ترین مزه ها کباب ,می‌شود ,استفاده ,تهیه ,خوشمزه ,کباب‌ها ,با نام ,معروف است ,به نام ,است در ,آنچه درمنبع

طرز تهیه ماکارونی

طرز تهیه نرگسی

طرز تهیه واویشکا سویا

طرز تهیه و نکات خوشمزه کردن “شیرینی ناپلئونی”

 تکنیک هایی برای خوش طعم کردن بیشتر گوشت

داکری میوه

طرز تهیه ته چین مرغ زعفرانی

مشخصات

آخرین جستجو ها

فلزیاب 09196638253 رزی دانلود سئوکار خارجی گروه نرم افزاری نیما جکستان شکرستان عشقولانه توری پشه 3peek نوشته های بهرام ناصری زنگ شادی