دستور پخت شیر برنج

شیر برنج از غذاهای مقوی و ساده‌ای است که از گذشته تابحال محبوبیت خود را در میان ما ایرانیان حفظ کرده‌است. می‌توان آن را به عنوان صبحانه، دسر و در ماه‌ مبارک رمضان سر سفره افطاری سرو کرد. در تابستان که مرباها و شربت‌های خوشمزه‌ای از جمله مربای آلبالو،مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست می‌کنیم، می‌توانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزه‌تر کنیم. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه این غذا بسیار ساده است  و میزان شیرینی آن بسته به ذائقه‌تان می‌تواند متفاوت باشد.

مواد لازم برای شیر برنج

  • شیر : 2 لیتر
  • برنج : 1 پیمانه (200گرم)
  • گلاب : 1/2 پیمانه
طرز تهیه شیر برنج

خوشمزه ترین مزه ها برنج ,شیر , 1 ,غذا ,پیمانه ,دستور ,شیر برنج ,این غذا ,برنج شیر ,طرز تهیه ,تهیه اینمنبع

طرز تهیه ماکارونی

طرز تهیه نرگسی

طرز تهیه واویشکا سویا

طرز تهیه و نکات خوشمزه کردن “شیرینی ناپلئونی”

 تکنیک هایی برای خوش طعم کردن بیشتر گوشت

داکری میوه

طرز تهیه ته چین مرغ زعفرانی

مشخصات

آخرین جستجو ها

معرفی بهترین برندهای لوازم آرایشی و بهداشتی بورس اوراق بهادار تهران موسسه تدریس خصوصی پویا گل فروشی دانلود فیلم جدید هر چی که بخوای مرکز سنگ آسیاب ارومیه اموزش الگوریتم و برنامه نویسی menlin.ir خیابون